College Tour met als gast Mevrouw Menscher van de Amerikaanse Ambassade

Tijdens het PiP Congres zal er een diepte-interview plaats vinden net als bij College Tour. Mevrouw Menscher en haar collega van de Amerikaanse Ambassade zullen te gast zijn op ons congres en nemen deel aan het diepte-interview tijdens College Tour op ons Congres.

Dus ben je geïnteresseerd in de Amerikaanse politiek en het buitenland beleid van Amerika? Wil je meer weten over de werkzaamheden van de Amerikaanse ambassade? Wil je het standpunt van Amerika weten over verschillende recente gebeurtenissen in de internationale politiek? Kom dan naar het PiP Congres!

Wil je dit diepte-interview met Mevrouw Menscher en haar collega ook bijwonen? Kom dan naar het PiP Congres! Inschrijven kan via de site op de pagina ‘inschrijven’.

Mevrouw Menscher is eerste secretaris bij de Amerikaanse Ambassade in Den Haag sinds 2012. Tijdens haar interview voor College Tour zal er een collega van de Amerikaanse Ambassade aanwezig zijn. Voor meer informatie over de Amerikaanse Ambassade kun je kijken op de volgende site: http://thehague.usembassy.gov

Advertenties